MetLife: Βράβευση για την εθελοντική της συνεισφορά

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, η MetLife βραβεύτηκε για την εθελοντική της συνεισφορά από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2015» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό αντίστοιχο Διαγωνισμό στο Βερολίνο.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια πράξη αναγνώρισης της σημαντικής στήριξης που προσφέρει η MetLife στο έργο του ΣΕΝ, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του MetLife Life Changer, του προγράμματος που υλοποιεί η Εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο με στόχο την βελτίωση του τρόπου ζωής των παιδιών και των νέων, μέσα από την ενίσχυση της αντίληψης τους επάνω σε οικονομικά θέματα.

Το βραβείο Εθελοντισμού παρέλαβε η κα Ιωάννα Παναγιωτίδου, Chief Risk Officer, Eastern & Southern Europe και υπεύθυνη του προγράμματος MetLife Life Changer στη Νότια & Ανατολική Ευρώπη, ενώ παρόντες ήταν πολλοί από τους εθελοντές της Εταιρείας, οι οποίοι με την ατομική τους συνεισφορά συμβάλλουν στην μεγάλη προσπάθεια της Εταιρείας να στηρίξει και να ενισχύσει τη νέα γενιά στην Ελλάδα.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η κα Παναγιωτίδου ευχαρίστησε το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων για την τιμητική βράβευση, αλλά και για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην Ελλάδα, και αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της MetLife για τη στήριξη των νέων, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο καλύτερος τρόπος να διαμορφώσεις μία ισχυρή κοινωνία είναι εμπνέοντας και υποστηρίζοντας τους νέους ανθρώπους να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους! Αποτελεί ευθύνη όλων μας να διασφαλίσουμε ένα ισχυρό και βιώσιμο οικονομικό περιβάλλον, και ο οικονομικός «αλφαβητισμός» των νέων ανθρώπων είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η MetLife και το MetLife Foundation στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε! Ως εθελοντές επισκεφθήκαμε διάφορα σχολεία και γίναμε για λίγο ‘δάσκαλοι’. Μια εμπειρία μοναδική! Αισθανόμαστε ότι έχουμε βάλει και εμείς ένα λιθαράκι στην προετοιμασία των παιδιών για τη ζωή τους ως ενήλικες. Μια ζωή και ένα μέλλον γεμάτο απαιτήσεις».

Το MetLife Life Changer υλοποιείται σε συνεργασία με το MetLife Foundation, τον φορέα των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της MetLife παγκοσμίως. Το MetLife Foundation δημιουργήθηκε το 1976 με σκοπό να συνεχίσει τη μακρά παράδοση της MetLife στην εταιρική συνεισφορά και συμμετοχή των κοινοτήτων. Σήμερα το Ίδρυμα έχει αφοσιωθεί στην προώθηση της οικονομικής ένταξης, διαθέτοντας 200 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε έτη με σκοπό να βοηθήσει τη δημιουργία ενός ασφαλούς μέλλοντος τόσο για άτομα όσο και για κοινότητες ανά τον κόσμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ