Visa Europe: Δωρεά στη Save The Children για την Αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού

Η Visa Europe θα προσφέρει δωρεά £1 εκατομμυρίου στο Child Refugee Crisis Appeal του Save the Children για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Η Fiona Wilkinson, Chief Communications Officer, ανέφερε: «Η Visa Europe έχει μακροχρόνια ιστορία στην υποστήριξη καλών σκοπών και τα στελέχη μας ανταποκρίνονται αμέσως όταν πρόκειται για συγκέντρωση χρημάτων και προσφορά χρόνου. Όμως η άνευ προηγουμένου κλίμακα αυτής της κρίσης ακριβώς στο κατώφλι μας απαιτεί έκτακτη απάντηση και συλλογικά όλοι πρέπει να παίξουμε το ρόλο μας».

«Αυτός είναι ο λόγος που το Διοικητικό Συμβούλιο της Visa Europe αποφάσισε να προσφέρει δωρεά £1 εκατομμυρίου στο Child Refugee Crisis Appeal του Save the Children. Η δωρεά μας θα δώσει τη δυνατότητα στην οργάνωση Save the Children να κινητοποιηθεί γρήγορα και να επικεντρωθεί εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια σε παιδιά που πλήττονται από την κρίση. Ελπίζουμε πως και άλλες επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν ανάλογα».

Η δωρεά είναι επιπρόσθετη από τις υπάρχουσες δραστηριότητες των εργαζομένων και της Visa Europe για την οργάνωση Save the Children – η οποία είναι ο φιλανθρωπικός εταίρος της Visa Europe.

Όπως δήλωσε και ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο: «Είναι καθήκον μας να βοηθάμε αυτούς που το έχουν ανάγκη και να ενισχύουμε το έργο των φιλανθρωπικών οργανισμών γι’αυτό θα συμμετέχουμε και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών στην Ελλάδα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ