Mercedes Benz: Στήριξε το ΤΕDx Academy

Για ακόμα μία χρονιά, η διοργάνωση ΤΕDx Academy ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας 1.520 συνέδρους ! Το θέμα του φετινού TEDxAcademy 2015 ήταν “Evolution” («Εξέλιξη») και ο στόχος του η κατανόηση της ανθρώπινης εξέλιξης και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει (σ)το μέλλον, αφού μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη δημιουργίας και καινοτομίας.

Σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων με τις ιδιαίτερες προσεγγίσεις τους, παρουσιάζοντας με πρωτοτυπία, αλλά και το απαραίτητο ερευνητικό βάθος, την εξελικτική πορεία μιας παραγωγικής μονάδας, μέσω της αξιοποίησης της καινοτομίας. Παράλληλα έδειξαν στο κοινό πρωτότυπες διαδρομές που μπορούν να υποστηρίξουν ουσιαστικά την αναπτυξιακή πορεία της Ελληνικής οικονομίας.

Η Mercedes-Benz – ως εφευρέτης του αυτοκινήτου και πρωτεργάτης στην εξέλιξη τεχνολογίας και συστημάτων στην αυτοκίνηση – συμμετείχε για ακόμη μία φορά ως “partner” στη σημαντική αυτή ενέργεια παρέχοντας μεταξύ άλλων στόλο οχημάτων για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Επιπλέον, στο περίπτερό της στον εσωτερικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά την εξέλιξη, παίζοντας ένα διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων σχετικά με την ιστορία του εφευρέτη της αυτοκίνησης και την εξέλιξη της μάρκας Mercedes-Benz στα 129 χρόνια ύπαρξής της.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ