Μινέρβα: Κοντά στην ελληνική κοινωνία και στους πρόσφυγες

Μέσα από τις συνεχόμενες κοινωνικές δράσεις της, η βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ στηρίζει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, προάγοντας τις αξίες της συνεκτικότητας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία υποστηρίζει το έργο οργανισμών που οι δράσεις τους αποβλέπουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων.

Ευαισθητοποιημένοι στο επίκαιρο θέμα των προσφύγων, η Μινέρβα και οι άνθρωποί της κινητοποιούνται για να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια. Έτσι, στις 16 Οκτωβρίου 2015 προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, είδη προσωπικής φροντίδας και ρουχισμό) στην Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Χίου «Λάθρα». Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν από τα ΕΛΤΑ Courier.

Παράλληλα, η Μινέρβα και οι εργαζόμενοί της συνεχίζουν να στηρίζουν δράσεις και αγώνες αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό, στις 11 Οκτωβρίου 2015, η εταιρία έλαβε μέρος στον 2ο Αγώνα Δρόμου της Αθήνας «Όλοι μαζί μπορούμε», και δώρισε 2.000 λίτρα λάδι, στηρίζοντας το έργο της δράσης, που υλοποιείται από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Σκάι.

Επιπλέον, εργαζόμενοί της εταιρίας συμμετείχαν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης στις 10 Οκτωβρίου 2015, στηρίζοντας το έργο των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ