Διεθνής διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Μία σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο έλαβε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που βραβεύτηκε στα Global Bottled Water Awards 2015 στην κατηγορία Best Sustainability Initiative για τη φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό (PET) που λάνσαρε το 2014.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 100 συμμετοχές από 22 χώρες και σημείωσε τη μοναδική ελληνική νίκη στο διεθνή θεσμό. Η διοργάνωση των Global Bottled Awards που δίνει τη δυνατότητα σε καινοτόμες ιδέες της κατηγορίας του νερού να αναδειχθούν, έλαβε χώρα στη Λισαβόνα. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αναδείχθηκε επίσης ανάμεσα στους φιναλίστ της κατηγορίας Best Community Initiative, με την ενέργεια «Αστικές Οάσεις 2014».

Αυτή η σπουδαία διάκριση, επισφραγίζει τη στρατηγική δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην αειφόρο ανάπτυξη, μέσα από τις καινοτομίες των προϊόντων της και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Ο σταθερός προσανατολισμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης, καθόρισε και την απόφαση για το λανσάρισμα ελαφρύτερων και φιλικότερων προς το περιβάλλον συσκευασιών. Με συνεχή προσήλωση στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στην παραγωγική διαδικασία, η καινοτόμος συσκευασία του ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό (PET), συμβάλλει στη μείωση αέριων ρύπων κατά 23,81%. Επίσης, συμβάλλει και στη μείωση του συνολικού όγκου των απορριμμάτων και στη διευκόλυνση της ανακύκλωσης, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της φιάλης, ο οποίος επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του όγκου της με μία μόνο κίνηση του χεριού.

Τέλος, αποτελεί πρότυπο επένδυσης στην ελληνική αγορά, στηρίζοντας μία συνεχώς βελτιούμενη παραγωγική μονάδα η οποία παράγει καινοτόμα προϊόντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here