Διαγωνισμός ανακύκλωσης από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ανακύκλωσης, που διεξάγει με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Από τις 9 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου όλοι οι πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος που διαθέτουν κάρτα AB plus μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ανακύκλωσης. Οι 10 διαγωνιζόμενοι που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσουν τα ψώνια του μήνα (αξίας 300€) σε 6€ δωροεπιταγές. Συγκεκριμένα από τις:

  • 9 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου: Οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν ανακυκλώσιμες συσκευασίες στα ΑΒητικά καταστήματα που διαθέτουν κέντρο ανακύκλωσης. Μέχρι και 7 υλικά (αστικά μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά, γυάλινες φιάλες, πλαστικές σακούλες, μεταλλικούς περιέκτες και πλαστικά δοχεία) μπορούν να δοθούν για ανακύκλωση σε πάνω από 35 καταστήματα του δικτύου ενώ  προσφέρεται η δυνατότητα ανακύκλωσης 2 υλικών (πλαστικά και μεταλλικά κουτιά), σε πάνω από 25 καταστήματα. Για όλες τις παραπάνω συσκευασίες, που οι καταναλωτές θα δίνουν προς ανακύκλωση, θα λαμβάνουν ειδικό απόκομμα στο οποίο θα αναγράφεται η αντίστοιχη ποσότητα, ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
  • 7 έως 10 Δεκεμβρίου: Οι πελάτες θα καταθέσουν τα κουπόνια που έχουν συγκεντρώσει και θα συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στην υποδοχή των καταστημάτων που διαθέτουν κέντρα ανακύκλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here