KRAFT:Συνεπές κοινωνικό πρόσωπο

Ο καταξιωμένος αρχιτέκτονας και πολύ αγαπητός στο κοινό παρουσιαστής Σπύρος Σούλης για μία ακόμη χρονιά, μαζί με την Kraft εκτός από την συνεργασία τους σε τηλεοπτικό επίπεδο, συνεχίζουν το κοινωνικό τους έργο  προσφέροντας στους τόπους της περιφέρειας, βελτιώνοντας ουσιαστικά χώρους που χρειάζονται επισκευαστικές εργασίες.

Συγκεκριμένα, στις 14/7/2012 στη Λήμνο, ο Σπύρος Σούλης, ως πρεσβευτής της Kraft και μόνιμος αρωγός και υποστηρικτής παρόμοιων ενεργειών κοινωνικής ευαισθησίας της εταιρείας έδωσε το παρόν στο Γυμνάσιο Λήμνου το οποίο αποτελεί ένα από τα ιστορικά μνημεία του νησιού και βάφτηκε εξωτερικά με χορηγία των χρωμάτων Kraft μέσω του συνεργάτη της εταιρείας κου Βασίλη Ματζάρη. Οι δημοτικοί φορείς τίμησαν τον Σπύρο Σούλη απονέμοντας του ευχαριστήρια επιστολή και άλλα συμβολικά αντικείμενα του τόπου.

Στην εκδήλωση που ακολούθησε στο κατάστημα του κου Ματζάρη, ο Σπύρος Σούλης έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους και ειδικά στα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ