Βristol-Myers Squibb: Επίσκεψη στη μονάδα κοινωνικής φροντίδας του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης

Με έντονο αίσθημα ευθύνης για τις ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες και με κεντρικό μήνυμα “Δημιουργώ για τα παιδιά“, οι εργαζόμενοι της Βristol-Myers Squibb επισκέφτηκαν της εγκαταστάσεις της μονάδας κοινωνικής φροντίδας του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης και δημιούργησαν υπαίθριες κατασκευές, ζωγράφισαν τους χώρους και χάρισαν πολλά χαμόγελα στα παιδιά. Συγκεκριμένα, οι εθελοντές της εταιρείας προχώρησαν στην ολική ανάπλαση του εξωτερικού χώρου της μονάδας παίδων 3-6 ετών, κατασκευάζοντας ένα μεγάλο καθιστικό κήπου, τοποθετώντας ειδικό οικολογικό τάπητα, αρωματικά φυτά και περιμετρικό ξύλινο φράχτη στον υπαίθριο χώρο.

Επιπλέον “οι καλλιτέχνες” εθελοντές της εταιρείας ζωγράφισαν τον εσωτερικό παιδότοπο των μικρών μας φίλων με πολύχρωμες ζωγραφιές, μεταφέροντας  αισιοδοξία και πολλά ζεστά χαμόγελα στα παιδιά.

Ο Γενικός Διευθυντής της Βristol-Myers Squibb Emmanuel Lorge δήλωσε: «Η ηθική δεοντολογία αποτελεί τη βάση για την καθημερινή μας εργασία. Ως ηγετική παρουσία στον τομέα της βιοφαρμακευτικής, αναλαμβάνουμε σοβαρά τις ευθύνες μας και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, προς όφελος των ασθενών παγκοσμίως, της εταιρείας μας, των εργαζομένων μας, των μετόχων και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.»

Τη σχεδίαση και οργάνωση του έργου ανέλαβε η ομάδα της Greenmind Advertising.

Η Βristol-Myers Squibb αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, συνεχίζει να αναπτύσσει το κοινωνικό της έργο, προωθώντας ταυτόχρονα το μήνυμα της βοήθειας και αλληλεγγύης σε ευάλωτους πληθυσμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ