LeasePlan: Επιτυχής η 2η δράση της Clean Up-Safety Days

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η δράση της εκστρατείας Clean UpSafety Days από τη LeasePlan Hellas και το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στην περιοχή της Ελευσίνας, με τη σημαντική συμβολή του Δήμου και σημείο εκκίνησης την πλατεία Ευμολπιδών.

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», 60 εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας LeasePlan Hellas, εθελοντές και μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», μαζί με κάτοικους της περιοχής, αψήφησαν την τρομερά υψηλή θερμοκρασία και συμμετείχαν ενεργά στη δράση, καθαρίζοντας και βελτιώνοντας συνολικά 186 πινακίδες οδικής σήμανσης στις κεντρικές οδούς της Ελευσίνας, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση και ενδελεχή ενημέρωση του κοινού για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι καθαρές πινακίδες οδικής σήμανσης στην ασφαλή οδήγηση και την αποφυγή ατυχημάτων.

Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής ήρθε ως αποτέλεσμα αιτημάτων που έλαβε το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» από τους κατοίκους της Ελευσίνας σε συνέχεια της πρώτης 1ης Clean Up-Safety Day δράσης στην Καλλιθέα τον Απρίλιο του 2016, όπου συνολικά βελτιώθηκαν 266 πινακίδες.

Ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη δράση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Είναι μία δράση που έχει απτά αποτελέσματα και θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντική για την οδική ασφάλεια, αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Οι άνθρωποι της LeasePlan ενστερνίζονται πλήρως αυτές τις αξίες και το δείχνουν εμπράκτως σε καθημερινή βάση και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό».

«Η ασφαλής οδήγηση αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας, καθώς είναι ζήτημα ζωής αλλά και πολιτισμού, όταν οι πινακίδες οδικής σήμανσης βρίσκονται σε καλή κατάσταση, βοηθώντας στην αποφυγή ατυχημάτων. Άλλη μία δράση της εκστρατείας «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι» ολοκληρώνεται, με την ενεργή και ουσιαστική σύμπραξη από εθελοντές του Δήμου, εθελοντές του Ινστιτούτου, εθελοντές της LeasePlan. Δουλέψαμε όλοι μαζί στην Ελευσίνα για ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον, για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στους δρόμους μας», σχολίασε η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.

Ο Γεώργιος Τσουκαλάς, Δήμαρχος Ελευσίνας ευχαρίστησε θερμά το Ινστιτούτο, δηλώντας «Θεωρούμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σημαντική και ιδιαίτερα ανθρωπιστική. Όχι μόνο γιατί μπορεί να σώσει ανθρώπους από ατυχήματα, αλλά και γιατί σέβεται τον πολίτη και τον οδηγό. Είναι όμως και πολιτιστική, καθώς συνδέεται με την καθαριότητα του δημόσιου χώρου. Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεια στο μέλλον. Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε εσάς και το έργο σας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ