Sportingodds: Στηρίζει τη δράση της ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ»

Η Sportingodds που παρέχει της υπηρεσίες της στον ιστότοπο της Sportingbet, συνεχίζει την υποστήριξη της ένωσης «ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ», στο πλαίσιο των σημαντικών πρωτοβουλιών που υλοποιεί στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Η Sportingodds γίνεται αρωγός στο πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», που καταγράφει τις ανάγκες περισσότερων από 100 φορέων παιδικής προστασίας και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τον εφοδιασμό τους.

Η Sportingodds θέλοντας να διευκολύνει την Ένωση να διανείμει αποτελεσματικά, σύντομα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο τη βοήθεια αυτή, παραχώρησε στο «Μαζί για το Παιδί» ένα καινούριο βαν για αποκλειστική χρήση του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Η Sportingodds συνεισφέρει ώστε αυτό το αξιοθαύμαστο πρόγραμμα συγκέντρωσης και εφοδιασμού να εξασφαλίσει τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη καθαριότητας χώρου, σχολικά είδη & παιχνίδια καθώς και καινούρια φάρμακα,  να παραδίδονται άμεσα και όποτε χρειαστούν στηρίζοντας αποτελεσματικά τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet, δήλωσε: «Η χορηγική υποστήριξη ενός φορέα, όπως η ένωση ‘ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ’,  που έχει διακριθεί για το σημαντικό έργο της, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε για τα παιδιά που μας χρειάζονται. Το να εστιάζουμε σε δράσεις ουσίας, που φέρνουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για την κοινωνία είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θέτουν τα παιδιά και τους νέους στο επίκεντρο».

Ο κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την Sportingodds για την ευγενική της προσφορά, με την στήριξη της μπορούμε πλέον να διανύσουμε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα γεφυρώνοντας αποστάσεις και  βοηθώντας ακόμη περισσότερα παιδιά που  βρίσκονται σε ανάγκη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ