Lidl Hellas: Συνέχεια στο πρόγραμμα Άθληση & Διατροφή στη Γειτονιά μου

Το πρόγραμμα Άθληση & Διατροφή στη Γειτονιά μου συνεχίζει το ταξίδι του και σταθμεύει το Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Σεπτεμβρίου, στο κατάστημα Lidl Αλεξανδρούπολης – Χιλής, γνωρίζοντας στα παιδιά δημοφιλή Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα.

Συγκεκριμένα, παιδιά 6-14 ετών γνωρίζουν με την καθοδήγηση του Ολυμπιακού Μουσείου, κατά τους μήνες Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, στους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων Lidl αθλήματα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, ενώ ταυτόχρονα μυούνται στα μυστικά της υγιεινής διατροφής, μαγειρεύοντας.

Μέσα από τα διαδραστικά μηχανήματα σωματομετρικών μετρήσεων τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη λειτουργία του σώματός τους. Ύψος, βάρος, ευλυγισία, άλμα εις μήκος άνευ φόρας, περιφερειακή όραση και αντανακλαστικά, ερμηνεύουν σε κάθε επίδοξο αθλητή τη λειτουργία του σώματος και τις σωματικές απαιτήσεις κάθε αθλήματος.

Συμμετέχοντας σε μια σειρά αθλημάτων όπως ο στίβος ταχύτητας, οι ρίψεις, η ξιφασκία, το Hockey επί χόρτου, η κωπηλασία και το Goalball, οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους αποκτώντας παράλληλα έναυσμα για την ένταξη του αθλητισμού στην καθημερινότητά τους.

Και επειδή η άθληση συνοδεύεται από υγιεινή διατροφή, η υπαίθρια κουζίνα του προγράμματος προκαλεί τη μαγειρική δημιουργία, με μπάρες δημητριακών. Μια εξαιρετική συνταγή με τα αγνότερα υλικά, κατάλληλα για μια στροφή των παιδιών προς την υγιεινή διατροφή.

Στη Lidl κάνουμε τον Αθλητισμό και την Υγιεινή Διατροφή τρόπο ζωής, χτίζοντας τα θεμέλια για το ασφαλές μέλλον των παιδιών μας!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το αναλυτικό πρόγραμμα υλοποίησης της δράσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.lidl-hellas.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ