Knorr: Μοιράζομαι ένα Γεύμα για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Στην Knorr, μια από τις κορυφαίες μάρκες της Unilever, πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε γευστικό και θρεπτικό φαγητό.

Γι’ αυτό, άλλωστε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου, προωθούμε, για τρίτη χρονιά φέτος, τη συνεργασία της Unilever με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), προσφέροντας ένα εκατομμύριο θρεπτικά γεύματα σε εκείνους που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η παγκόσμια εκστρατεία της Knorr υλοποιείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προτείνοντας τρόπους μέσα από τους οποίους θα ενισχυθεί η πρόσβαση σε θρεπτικό φαγητό, κάνοντας περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χαμογελούν.

Ο στόχος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, δεδομένου ότι 1 στους 4 ανθρώπους παγκοσμίως δεν λαμβάνει το είδος εκείνο της τροφής που θα του εξασφαλίσει μια υγιή διαβίωση. Τα γεύματα που προσφέρει η Knorr αποτελούνται από συστατικά που παράγουν οι κατά τόπους γεωργοί με αποτέλεσμα να είναι πλούσια σε θρεπτική αξία ενώ παράλληλα στηρίζουν και τις τοπικές οικονομίες.

Στην Ελλάδα, η ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas στηρίζει, εδώ και χρόνια, την Τράπεζα Τροφίμων, προσφέροντας κάθε χρόνο, μέσα από πρωτότυπες δράσεις, χιλιάδες προϊόντα της για να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται πιο πολύ.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Διατροφής, μπείτε στη σελίδα της Knorr www.facebook.com/KnorrGreece και ακολουθήστε το #ShareAMeal όπου σας προτρέπουμε να ετοιμάσετε ένα γεύμα παραπάνω την Κυριακή και να το προφέρετε σε κάποιον που γνωρίζετε ότι το έχει ανάγκη.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία που εντάσσεται στο Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την αειφορία, βασικός πυλώνας του οποίου είναι, έως το 2020, να έχει βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο ενός δισεκατομμυρίου και πλέον ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ