YBT: Παράταση στις εγγραφές

Παράταση των Εγγραφών έως τις 10 Νοεμβρίου 2016, δόθηκε στον καινοτόμο Διαγωνισμό, Young Business Talents 2016-17, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των μαθητών και των καθηγητών τους, να συμμετάσχουν στη πρωτοποριακή αυτή πρακτική άσκηση Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας, που προσφέρεται σε όλα τα σχολεία της χώρας χωρίς κανένα κόστος, για 4η συνεχή χρονιά!

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού, αναμένουν ότι φέτος οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 3.000, ξεπερνώντας και το περυσινό ρεκόρ, των περίπου 2.714 μαθητών και αντίστοιχα 757 ομάδων – ‘εταιριών’ που σχηματίστηκαν από μαθητές Λυκείου, όλων των τύπων και από όλη την επικράτεια! 

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού, βασίζεται σε έναν πανίσχυρο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, ένα εξελιγμένο λογισμικό,  το οποίο χρησιμοποιούν οι μαθητές προκειμένου να λάβουν πραγματικές, κρίσιμες αποφάσεις για τη λειτουργία της επιχείρησής τους, κάνοντας τη θεωρία, πράξη.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο διδακτικό εργαλείο, αλλά και ένα διασκεδαστικό βιωματικό παιχνίδι, το οποίο, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές,  προσφέρει γνώσεις, εμπειρίες και ανάπτυξη δεξιοτήτων, αναβαθμίζει συνολικά την εκπαιδευτική πρακτική και βοηθάει τους νέους να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον τους.

Ο Διαγωνισμός είναι διεθνής, υλοποιείται στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) καθώς και στο Μεξικό, και διοργανώνεται από τη NIVEA στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας.

Ο Επιχειρηματικός Προσομοιωτής 3ης Γενιάς, έχει αναπτυχθεί από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές για τη Δωρεάν συμμετοχή των ομάδων-‘εταιριών’ μαθητών Λυκείων στο Διαγωνισμό, αλλά και για τους Καθηγητές οικονομολόγους που τους καθοδηγούν, άνοιξαν την 1η Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσουν –μετά την παράταση που δόθηκε- έως τις 10 Νοεμβρίου 2016 (στις 23.30’), στο site του Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός YOUNG BUSINESS TALENTS 2016-17 θα ξεκινήσει στις 14 Νοεμβρίου, με το άνοιγμα του Προσομοιωτή (online στο διαδίκτυο), θα διαρκέσει 11 ‘εταιρικά έτη’ (=εβδομάδες σε πραγματικό χρόνο) και θα λήξει με τον μεγάλο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2017, με φυσική παρουσία των 75 επικρατέστερων ομάδων από όλη την Ελλάδα, στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος που τον φιλοξενεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ