Έλαμψαν οι αθλητές και αθλήτριες των Special Olympics Hellas

Μέσα σε κλίμα άκρως συγκινησιακό και με την παρουσία 2.000 θεατών,  ολοκληρώθηκαν εχθές οι παραστάσεις του Step to the Art, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στους σκοπούς των Special Olympics Hellas, στο γήπεδο του Tαε Κβο Ντο.

Για πρώτη φορά μαζί…  για δύο μέρες… συνυπήρχαν στο ίδιο γήπεδο…  στο ίδιο ταπί… 15 αθλητές των Special Olympics Hellas από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, 13 Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες: Βασιλική Μιλλούση – Ambassador Special Olympics, Εύα Χριστοδούλου, Κλέλια Πανταζή-Ambassador Special Olympics, Άννυ Πανταζή, Μορφούλα Ντώνα, Ελίνα Ανδριόλα, Κορίνα Αλευρογιάννη, η Εθνική Ανσάμπλ με τις Ζωή Κοντογιάννη, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Ντόικα και Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ελένη Κελαιδίτη μαζί με 500 αθλητές και αθλήτριες από τα καλύτερα προγράμματα του Cosmogym Contest 2016.

Το Step to the Art πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών καθώς και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.) η οποία επιμελήθηκε τη Τελετή Έναρξης γεμίζοντάς την με μοναδικές «Στιγμές της Αρχαίας Ολυμπιακής μας Ιστορίας».

Αξίζει να σταθούμε στην εντυπωσιακή παρουσίαση των εκατοντάδων νέων παιδιών απ΄όλη την Ελλάδα, των Ολυμπιονικών και των αθλητών Special Olympics, που άψογα, όλοι μαζί μια ομάδα με μοναδικό κέφι, φαντασία, χαρά αλλα και πειθαρχία κυριολεκτικά μεγαλούργησαν για ώρες στο ταπί του ‘’Ταε Κβο Ντο’’ .
Έπαινος αξίζει και σε όλους τους εμπνευσμένους δημιουργούς που με σκληρή δουλειά μεταλαμπάδευσαν το καλλιτεχνικό τους ένστικτο σε όσους πήραν μέρος στο μοναδικό υπερθέαμα και δίδαξαν στους νέους και τις νέες πως με πειθαρχία και σκληρή δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο Πρέσβυς ε.τ και Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αθλητές από όλη την Ελλάδα, με τα νιάτα τους και την ανεξάντλητη δυναμικότητά τους, μαγνήτισαν και καθήλωσαν χιλιάδες θεατές μεταφέροντας έμπρακτα το μήνυμα ότι παρά τις δυσκολίες, παρά την κρίση που χρόνια ταλανίζει την πατρίδα μας, είναι αυτά τα νιάτα που θα κρατήσουν την Ελλάδα όρθια για να την οδηγήσουν στην ανάκαμψη, την πρόοδο και να την ξαναβάλουν εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Step to the Art, κ. Συμεών Σκουτέρη, σε όλα τα Μέλη της και στην ομάδα του CosmoGym. Στις μακρές και ακούραστες προσπάθειες όλων να πετύχουν τον άθλο και να στήσουν τη χθεσινή μεγάλη γιορτή, μαζί με τα συγχαρητήρια, στέλνουμε και την βαθιά ευγνωμοσύνη των Special Olympics Hellas για την αγάπη και την υποστήριξή σας.  Και βέβαια σε όλους τους εθελοντές των SpecialOlympicsHellas που πάντοτε πρόθυμα και άμεσα ανταποκρίνονται στο κάθε κάλεσμά μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ