Η Cloudbiz για την Κιβωτό του Κόσμου

Την πλήρη ανακαίνιση και τον εξοπλισμό χώρου αναψυχής για 30 παιδιά, ηλικίας 5 ως 15 ετών, που βρίσκονται υπό την φροντίδα του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», υλοποίησε η CLOUDBIZ, κορυφαίο marketing technology agency, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, εργαζόμενοι της CLOUDBIZ έδωσαν ραντεβού στον ξενώνα αρρένων της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό και με απεριόριστη διάθεση και ενέργεια, ανακαίνισαν πλήρως τον υπόγειο χώρο του κτιρίου, ο οποίος αποτελούσε το βασικό δωμάτιο αναψυχής των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Με τη σημαντική υποστήριξη των παιδιών της Κιβωτού στα θέματα διακόσμησης, ο χώρος γέμισε με καινούρια έπιπλα, καινούριες ηλεκτρικές συσκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, άφθονα γέλια και χαρούμενα πρόσωπα, κάνοντας τους ανθρώπους της CLOUDBIZ να νιώσουν ξανά παιδιά και να περάσουν μία ημέρα ουσιαστικής προσφοράς, εθελοντισμού, αγάπης και αλληλεγγύης με την καλύτερη παρέα, αυτήν των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο κύριος Χρήστος Παπανδρόπουλος, CMO της CLOUDBIZ, σχολίασε: «Στην CLOUDBIZ λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας. Η ενεργή συμμέτοχη των ανθρώπων μας στη φετινή δράση εταιρική κοινωνικής ευθύνης για να ανανεώσουμε πλήρως τον χώρο αναψυχής για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, μας γεμίζει χαρά και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, καθώς αποδεικνύει πως μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, γεμάτο εθελοντισμό, αφιλοκερδή προσφορά και αγάπη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ