ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επισφράγισε τη συνεργασία με τη Mercedes-Benz Ελλάς

Μία συνεργασία δύο κορυφαίων ομάδων, της Mercedes-Benz Ελλάς και της ΚΑΕ  Παναθηναϊκός Superfoods επισφραγίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά, το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, καθώς και ο κος Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, επισφραγίζοντας έτσι την στενή σχέση μεταξύ των δύο Ομίλων.

Σε ένα χώρο που συνδύασε ιδανικά την παρουσίαση ξεχωριστών μοντέλων της Mercedes-Benz με την αίσθηση του γηπέδου, καθώς οι εγκαταστάσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας διαθέτουν ένα γήπεδο μπάσκετ για εσωτερικές αναμετρήσεις, επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι μικροί φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του και να παίξουν ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ μαζί με τα ινδάλματά τους.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ιωάννης Καλλίγερος, δήλωσε σχετικά με αυτή τη μεγάλη συνεργασία: «Ζούμε μία μόνιμη… αγωνιστική περίοδο με μεγάλες συγκινήσεις, με διαρκείς αγώνες κόντρα στις απρόβλεπτες καταστάσεις της εποχής. Έτσι, ένας δυνατός αγωνιστικά συνεργάτης, με τόσο δυνατή και σταθερή παρουσία στα γήπεδα Ελλάδας και Ευρώπης αποτελεί πραγματική έμπνευση για εμάς».

Από μέρους του, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: «Η συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με την Mercedes-Benz είναι μια από τις κορυφαίες στο χώρο. Στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε συνεχώς μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με εταιρίες παγκόσμιου βεληνεκούς και αξίας όπως η Mercedes-Benz. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς,  κυρίως γιατί καταφέρνουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στα παιδιά. Άλλωστε, μέσα από μια σειρά δράσεων που υλοποιούμε κάθε χρόνο στην ΚΑΕ, τα παιδιά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο μας. Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελάνε…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here