Pedigree: Συνεχίζει το πρόγραμμα υιοθεσίας

    Όλοι εμείς στο Pedigree® πρεσβεύουμε πως κάθε σκύλος αξίζει ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή και ένα ζεστό σπίτι. Ως εκ τούτου, το Pedigree® στηρίζει την υιοθεσία σκύλων χωρίς σπίτι, συνεισφέροντας στη μεγάλη προσπάθεια της ελληνικής φιλοζωικής κοινότητας να περιορίσει το μεγάλο αυτό ζήτημα που μαστίζει τη χώρα μας.

    Tο 2011, εγκαινιάσαμε το «Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE®», προσφέροντας δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όποιον υιοθετεί ένα σκύλο από φιλοζωική οργάνωση ή καταφύγιο. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την υπεύθυνη ιδιοκτησία, η έλλειψη της οποίας αποτελεί τη βάση του προβλήματος. Το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από δεκάδες φιλοζωικές ανά την Ελλάδα, και έως και σήμερα, στα 5 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος, έχουμε βοηθήσει πάνω από 3,700 σκύλους να βρουν ένα ζεστό σπίτι, και έχουμε προσφέρει πάνω από 278 τόνους τροφής!

    Αντιλαμβανόμενοι την υπέρμετρη προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια οι φιλοζωικές οργανώσεις και τα καταφύγια, που με περιορισμένα μέσα και κάτω από οικονομικά αντίξοες συνθήκες επιτελούν αξιόλογο έργο περίθαλψης και φροντίδας σκύλων χωρίς σπίτι, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree από 1/1/2017, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των σκύλων χωρίς σπίτι.

    Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση στο τέλος Απριλίου 2017 για τη νέα μορφή και τις παροχές του Προγράμματος Υιοθεσίας Pedigree®

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ