ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Σύμπραξη με το MelinaMay.com

Το MelinaMay.com ενώνει τις δυνάμεις του με την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’, με αφορμή την φιλανθρωπική συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Σεπτεμβρίου 2012.

Το MelinaMay.com στηρίζει εμπράκτως το έργο της Ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, προσφέροντας ένα ποσό από τα έσοδα όλων των bazaars που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 16-22/9/2012 (αφορά αγορές άνω του συνολικού ποσού των 50€).

Πραγματοποιείστε τις αγορές σας από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από την Κυριακή 16 έως και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, για να προσφέρετε κι εσείς με τον τρόπο σας στην ευημερία των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, εκτός από την άμεση συνεισφορά σας στο έργο της Ένωσης, με κάθε αγορά μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση αξίας 100 ευρώ για την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία ‘ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ’ του Στέφανου Κορκολή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ. Η κλήρωση για τη διπλή πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.  Σημειώνεται πως το MelinaMay.com είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Η μουσική αυτή βραδιά θα αναδείξει μοναδικά το ‘κλασικό’ ταλέντο του Στέφανου Κορκολή, ως σολίστ, δημιουργού και ερμηνευτή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος, και η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα συμμετέχουν φιλικά για να ερμηνεύσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, την οποία θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Νίκος Τσούχλος.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ και τη συναυλία στο mazigiatopaidi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ