SAP: Κοντά στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ»

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της SAP, η ομάδα Global Maintenance GTM & Premium Engagement της εταιρίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ”.

Η SAP υλοποίησε μία ακόμη ενέργεια ΕΚΕ, η οποία αφορά στην υποστήριξη του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ». Στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της ομάδας Global Maintenance GTM & Premium Engagement στην Αθήνα, οι 16 προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», όπου οργάνωσαν ένα παιδικό πάρτι με παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση και προσφορά δώρων στα παιδιά.

Με κύριο στόχο την υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων, την υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριοποίηση, καθώς και την ενεργή αλληλεπίδραση των εργαζομένων της SAP με τους κοινωνικούς τους εταίρους, η SAP υλοποίησε την παραπάνω πρωτοβουλία ως μέρος του ευρύτερου προγράμματος ΕΚΕ της εταιρίας.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των ηγετών της ομάδας Maintenance GTM & Premium Engagement στην Αθήνα επιτύχαμε πολλά. Αλλά μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της συνάντησης υπήρξε η μοναδική εμπειρία που αποκομίσαμε όλοι μαζί στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ». Σε προσωπικό επίπεδο η συγκίνηση ήταν μεγάλη, καθώς η επίσκεψη μας στο ΜΗΤΕΡΑ μας βοήθησε ώστε να γίνουμε μια αληθινή ομάδα και να βιώσουμε μία ιδιαίτερη εμπειρία. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι ο καθένας από εμάς έδωσε την απαιτούμενη προσοχή κι αν καταφέραμε να δώσουμε έστω και λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά για όσες ώρες ήμασταν μαζί, τότε σίγουρα έχουμε ξεπεράσει τους στόχους μας», δήλωσε ο Augusto Abbarchi, Head of Global Maintenance GTM and Premium Engagement της SAP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ