Ολυμπιακός: Στηρίζει τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά

Οι εκδρομές των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Πειραιά, στο Σοφικό Κορινθίας, πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μια χρονιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της και πρώτου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για τη δεύτερη εκδρομή που πραγματοποιείται στο Σοφικό Κορινθίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.

Συνολικά συμμετείχαν στις δύο εκδρομές 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. Επίσης, συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

«Σε όλη αυτή την προσπάθεια, πάντα, εκτός των συνεργατών μου ευχαριστούμε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γιατί ξέρετε ότι ορισμένα από αυτά που επιτυγχάνουμε δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τη βοήθεια αυτή. Είναι σημαντικό να έχουμε τον μεγάλο σύλλογο της πόλης στο πλάι μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης. «Φιλοδοξία μας, του Δημάρχου πάνω από όλα που το έχει «περάσει» και σε εμένα και εγώ ως έμπειρος που οκτώ χρόνια Δήμαρχος τα γνωρίζω αυτά, ήταν τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, να είναι τα πρώτα στην Ελλάδα.

Τώρα φιλοδοξία μας είναι να διατηρήσουμε τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης στην πρώτη θέση σε όλη τη χώρα. Ανησυχείς θα μου πείτε. Ανησυχείς κύριε Αγραπίδη θα μου πείτε. Δεν ανησυχώ καθόλου και δεν ανησυχώ γιατί έχουμε μαζί μας τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχετε ένα στήριγμα, έχετε στήριγμα εμάς. Ξέρετε, εμείς το πιστεύουμε, το νιώθουμε, είμαστε ένα, είμαστε μία οικογένεια. Μαζί προσπαθούμε, μαζί ό,τι κάνουμε τα κάνουμε και σκοπός μας είναι να ομορφύνουμε τη ζωή σας στο μέτρο – που είπε και ο Δήμαρχος – του δυνατού», σημείωσε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης.

Πηγή:olympiacos.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ