Η ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει το Greenpass

H ΑΒ Βασιλόπουλος, με υπευθυνότητα απέναντι στις μελλοντικές γενιές, αποδεικνύει στην πράξη τη μέριμνά της για το περιβάλλον, αποκτώντας το πιστοποιητικό Greenpass από τη ΔΕΗ.

Με το Greenpass βεβαιώνεται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου πανελλαδικά, τις αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας η ΔΕΗ έχει παράξει ισόποση ενέργεια απο τους Υδροηλεκτρικούς της Σταθμούς και την έχει δεσμεύσει ειδικά στο όνομα της ΑΒ, η οποία συμβάλλει, σε ένα καλύτερο περιβάλλον, σε ένα καλύτερο αύριο!

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος με το Greenpass, το νέο πιστοποιητικό προέλευσης που διαθέτει η ΔΕΗ, δείχνει στην πράξη οτι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εγγυήσεις προέλευσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντιπροσωπεύουν τα οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία που προέρχονται από την ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη υιοθετώντας ακόμα περισσότερους τρόπους, μεθόδους και πολιτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία. Για μία ακόμη φορά, η ΑΒ κάνει το καλό για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν πιο πράσινο πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ