Ελληνική Πρωτοβουλία: Νέα δωρεά στο πρόγραμμα ReGeneration

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – THI)  ανακοινώνει  νέα δωρεά ύψους $240,000 στο πρόγραμμα ReGeneration. Η Ελληνική Πρωτοβουλία υποστηρίζει για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα που επιτρέπει σε νέους επαγγελματίες να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους.  Μέχρι τώρα, το πρόγραμμα ReGeneration έχει δημιουργήσει πάνω από 330 θέσεις εξάμηνης πρακτικής σε συνεργασία με 110 εταιρείες ανά την Ελλάδα. Επιπλέον, έχει προσφέρει συνολικά περισσότερες από 21,400 ώρες εκπαίδευσης.

Με τη στήριξη του Global Shapers Athens Hub, μιας πρωτοβουλίας του World Economic Forum, το ReGeneration είναι το πρόγραμμα που βοηθάει τους νέους επαγγελματίες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από τη Ελλάδα.  Την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες 16 ώρες εκπαίδευσης, που προσφέρονται στους υποψηφίους του 5ου κύκλου.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία υποστηρίζει το πρόγραμμα ReGeneration από το ξεκίνημα του, λόγω της μοναδικής προσφοράς του στην Ελληνική νεολαία, ειδικά σε καιρούς που η χώρα αντιμετωπίζει υψηλά ποσοστά ανεργίας. Πάνω από το 80% των συμμετεχόντων έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους πέρα από την 6μηνη περίοδο του προγράμματος πρακτικής τους, αποδεικνύοντας την επιτυχία του ReGeneration στο να συνδέει  νέους και ταλαντούχους απόφοιτους με υποσχόμενες επιχειρήσεις. Πέρα από την 6μηνη πρακτική το πρόγραμμα προσφέρει 56 ώρες εκπαίδευσης και 25 ώρες κοινωνικής εργασίας καθώς και καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη στους επιλεγμένους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here