P&G: Κοντά στους κατοίκους της Μάνδρας μαζί με την Ithaca

Εδώ και δύο εβδομάδες, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ithaca, η P&G, μέσα από τα προϊόντα και τους ανθρώπους της, συμβάλλει έμπρακτα στο να γίνει λίγο καλύτερη η καθημερινότητα των συνανθρώπων μας στη Μάνδρα Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφές.

Εφοδιάζοντας την κινητή μονάδα για το πλύσιμο ρούχων Ithaca, με τα προϊόντα της Ariel και Lenor, η P&G βρέθηκε κοντά στους πληγέντες της Μάνδρας αναλαμβάνοντας επιτόπου το πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στις οικογένειες που έχουν υποστεί καταστροφές στα σπίτια και τον οικιακό τους εξοπλισμό. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν κοντά τους και εργαζόμενοι της εταιρίας για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους κατοίκους, ενισχύοντας την προσπάθεια μέσα από την προσφορά προϊόντων σπιτιού και προσωπικής υγιεινής. Η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί για όσο υπάρχει ανάγκη.

«Για σχεδόν 50 χρόνια τα προϊόντα μας, Pampers, Ariel, Always, Lenor, Oral B και πολλά άλλα μπαίνουν καθημερινά στα ελληνικά σπίτια, καλύπτοντας βασικές ανάγκες της οικογένειας όπως το πλύσιμο των ρούχων, τη φροντίδα των μωρών, τη γυναικεία φροντίδα. Τα προϊόντα μας όμως είναι εκεί και στις στιγμές μεγαλύτερης ανάγκης – όταν για παράδειγμα φυσικές καταστροφές όπως οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανατρέπουν τη ζωή οικογενειών μας μέσα σε λίγες ώρες στερώντας τους από αγαθά όπως είναι οι βασικές συνθήκες υγείας και υγιεινής ακόμα και η  ασφάλεια και θαλπωρή του σπιτιού. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συνδρομή μας για τη στήριξη των συναθρώπων μας είναι επιβεβλημένη.» Δέσποινα Πάσσαρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Μάνδρας, η καθημερινότητα των κατοίκων δεν έχει επιστρέψει ακόμα στους κανονικούς ρυθμούς και τα πλέον αυτονόητα, καθημερινά πράγματα, όπως το πλύσιμο των ρούχων, για πολλούς συνανθρώπους μας παραμένουν δύσκολα, έως αδύνατα. Η P&G βρίσκεται έμπρακτα δίπλα τους, τόσο υποστηρίζοντας την κινητή μονάδα πλυντηρίων Ithaca, όσο και με την παροχή προϊόντων στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, με στόχο, όσο γίνεται, την κάλυψη βασικών αναγκών, συμβάλλοντας έτσι στην κοινή προσπάθεια η κοινότητα να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της καθημερινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ