ΑΝΤ1: Συνεχίζονται οι επισκέψεις στο Χαμόγελο του Παιδιού

Οι επισκέψεις στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», που στόχο έχει να προσφέρει άμεση και ουσιαστική στήριξη στο  «παιδί».

Η Μαρία Σαράφογλου επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Ιλίσια, έναν όμορφο χώρο γεμάτο θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία, ο οποίος λειτουργεί με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών του Οργανισμού. Η δημοσιογράφος μίλησε με εργαζόμενους και εθελοντές του εργαστηρίου, ξεναγήθηκε στο χώρο και βοήθησε στην προπαρασκευή διαφόρων χειροποίητων ειδών όπως διακοσμητικά, μπομπονιέρες, είδη γάμου, βάφτισης κ.ά., τα οποία πωλούνται σε bazaars και στο e-shop για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού.

Την ίδια μέρα, η πιο «τρελή παρέα», Φάνης Λαμπρόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά επισκέφθηκαν το studio του You Smile”, και στρώθηκαν στη δουλειά με πολύ κέφι, τυλίγοντας πρωτοχρονιάτικα δώρα για τα παιδιά! Το You Smile είναι μία δράση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους τους μαθητές που θέλουν να γίνουν Εθελοντές. Οι μαθητές μέσα από δημιουργικές δράσεις όπως π.χ. σποτ ενάντια στο bullying, εκδηλώσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, επισκέψεις στα νοσοκομεία κ.λ.π. αναπτύσσουν την κουλτούρα της εθελοντικής προσφοράς. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό, τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here