Proderm: Μικρόπολις 2012

H Proderm συμμετείχε φέτος για 3η συνεχή χρονιά στην 3η Μικρόπολις 2012, μία διαδραστική διοργάνωση για παιδιά 2-13 ετών ως χορηγός στη θεματική Γειτονιά της Στοργής, τη μοναδική που απευθυνόταν σε παιδάκια από 2 ετών.

Περισσότερα από 6.000 παιδάκια επισκέφθηκαν τις πρωτότυπες δράσεις της Proderm. Έπαιξαν με τον Προδερμούλη και έγραψαν σε post it τι σημαίνει για αυτά η λέξη Στοργή, γεμίζοντας ένα μεγάλο τοίχο με τρυφερά μηνύματα και όμορφες ζωγραφιές.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα (τετράδιο ζωγραφικής, σχολικό πρόγραμμα, ετικέτες τετραδίου, μπαλόνια) καθώς και μωρομάντηλα Proderm.

Παράλληλα, η Proderm ενίσχυσε το πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης της Μικρόπολις, δωρίζοντας πληθώρα βρεφικών και παιδικών προϊόντων της στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Group Brand Manager Skin & Baby της Ελαΐς-Unilever Hellas δήλωσε σχετικά: «H Proderm, ως η Νο1 ελληνική μάρκα βρεφικής περιποίησης, βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και τις μητέρες, στηρίζοντας σημαντικές διοργανώσεις όπως η Μικρόπολις. Ταυτισμένη καθώς είναι με την απαλή περιποίηση και τη φροντίδα δεν θα μπορούσε παρά να είναι χορηγός στη Γειτονιά της Στοργής, χαρίζοντας και φέτος πολλά παιδικά χαμόγελα, με πολύ Στοργή και Προδέρμ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ