Το Bucket των KFC: Σύμβολο αγάπης για τα Παιδικά Χωριά SOS

Η χριστουγεννιάτικη ενέργεια αγάπης και προσφοράς των KFC, η οποία δώριζε 0,50€ στα Παιδικά Χωριά SOS για κάθε αγορά Bucket, ολοκληρώθηκε με τον ομορφότερο τρόπο:

16.588€ συγκεντρώθηκαν από 25/11 ως 31/12, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μίας οικογένειας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Λάτρεις των KFC αλλά και νέοι επισκέπτες έσπευσαν να στηρίξουν τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη τους λιχουδιά. Συνδύασαν έτσι την απόλαυση ενός KFC Bucket με την χαρά να δείχνεις έμπρακτη αλληλεγγύη.

Το ποσό των 16.588€ που συγκεντρώθηκε μέσα από αυτή τη δράση θα καλύψει τις ετήσιες ανάγκες μιας οικογένειας SOS στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης όπως διατροφή, ένδυση, γενικά έξοδα σπιτιού, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, ψυχολογική – ψυχοκοινωνική στήριξη, ψυχαγωγικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ΔΕΗ, θέρμανση, νερό και μισθό Μητέρας SOS.

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στα Παιδικά Χωριά SOS δράσεις σαν κι αυτή που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών μας και ταυτόχρονα φέρνουν το κοινό πιο κοντά στο έργο μας είναι πολύ σημαντικές. Ένα θερμό ευχαριστώ στα KFC για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς επίσης στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας με τον καλύτερο τρόπο».

Από τα KFC προς όλους αυτούς που αγκάλιασαν την ενέργεια, ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν μια οικογένεια, αγάπη και ευτυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here