Tριήμερο φεστιβάλ παιδικού βιβλίου

To περιοδικό “Mommy” προσκαλεί τους γονείς με τα παιδιά τους στο πιο διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο φεστιβάλ παιδικού βιβλίου. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 1ο όροφο του εμπορικού πολυκαταστήματος “Golden Hall” στο Μαρούσι και για τρεις ημέρες, από την Πέμπτη 11 έως και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (ώρες 12:00–20:00), το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, ανάμεσα σε 500 τίτλους, αγαπημένα παιδικά βιβλία προς ένα μόνο ευρώ το καθένα. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού bazaar, τα παιδιά θα έχουν τη χαρά της δημιουργικής απασχόλησης με μια σειρά δραστηριοτήτων (θα φτιάξουν τον δικό τους ήρωα παραμυθιού, θα παίξουν ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια κ.ά.) υπό την καθοδήγηση της αγαπημένης ομάδας καλλιτεχνών «Μαγικές σβούρες» και θα διασκεδάσουν με τη Χαχανένια, τη Λαχανίδα και τον Ατσίδα, τους ήρωες της μουσικοθεατρικής παράστασης «Λάχανα & Χάχανα»!

Θα ξαναζωντανεύσουν επίσης οι μουσικές και οι ήρωες της θρυλικής «Λιλιπούπολης» από τον Μουσικό Όμιλο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων που θα παίξουν ζωντανά τα θρυλικά τραγούδια τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές ενώ παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον μπαμπά μου» από το Θέατρο Νέου Κόσμου και να τραγουδήσουν μαζί με την Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Ευγενία Δημητροπούλου, θα διαβάσουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παραμύθια στους μικρούς φίλους που θα βρεθούν εκεί. Τέλος, στο bazaar παιδικού βιβλίου του «Mommy» θα βρίσκονται ακόμη δυο αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Μεγάλος Χορηγός αυτής της προσπάθειας είναι η Eurobank με τον αποταμιευτικό λογαριασμό «Μεγάλο Ταμιευτήριο» που στηρίζει στην πράξη και ιδιαίτερα σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία κάθε μικρή ή μεγάλη αποταμιευτική προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ