ReGeneration: Επιστροφή για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης

Έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία, τo ReGeneration συνεχίζει ακάθεκτο το εγχείρημα του να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών που αναζητούν νέα στελέχη που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με την έναρξη  του 6ου κύκλου αιτήσεων.

Έως σήμερα, 140 συμμετέχουσες εταιρείες έχουν βρει περισσότερους από 410 κατάλληλους υποψηφίους με τις απαραίτητες δεξιότητες και κάλυψαν καίριες θέσεις εργασίας. Αξίζει δε να σημειωθεί πως το ποσοστό των συμμετεχόντων που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία, πέραν του αρχικού 6μήνου, αγγίζει το 80%.

Στο ReGeneration μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι πληρούν και τις 4 παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Νέοι: Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • Πτυχιούχοι: Απόφοιτοι ελληνικών και ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.
  • Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία: Εργασιακή εμπειρία έως και 3 χρόνων πλήρους απασχόλησης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.
  • Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες: Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης αλλά και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, συνεχίζει με αποφασιστικότητα και πίστη στο όραμά του, διατηρώντας πέρα από τους μαζικούς κύκλους και τους πιο στοχευμένους, για πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση. Η «πιλοτική» αρχή έγινε το 2017 με το ReGeneration Coding School powered by kariera.gr, το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα, για junior developers, με το ποσοστό απορρόφησης των συμμετεχόντων σε ανάλογες θέσεις να φτάνει το 90%. Η επιτυχία αυτή ήταν και ο λόγος που το ReGeneration εισήγαγε τον νέο πυλώνα στρατηγικής, το ReGeneration Academy, συνεχίζοντας τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στους ανταγωνιστικούς και με μεγάλη ζήτηση τομείς του, Digital Marketing και Data Science&Data Engineering, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, το ReGeneration ανοίγει τις πόρτες του, με έμπνευση τους νέους και την απορρόφησή τους στην ελληνική αγορά εργασίας. Πρωταρχικός του σκοπός είναι η συμβολή στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας αλλά και η ανάπτυξη δεξιοτήτων στους νέους που ξεκινούν την καριέρα τους, και παράλληλα η υποστήριξη των συνεργαζόμενων εταιρειών να εντοπίσουν τους ιδανικούς υποψηφίους για τη στελέχωση του δυναμικού τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ