Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής: Επιτυχής η συναυλία του Μ. Φραγκούλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η φιλανθρωπική συναυλία με τον Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Η προσφορά δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει σύνορα, δεν έχει εγωισμούς. Αρκεί και μόνο να προσφέρεις όπου μπορείς», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, κ. Ν. Πέντζος, καλωσορίζοντας  τους συμμετέχοντες της συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα κατευθυνθούν στις δράσεις του Δικτύου για το 2018.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πέντζος ανέφερε ότι, το Δίκτυο ξεκίνησε το 2012 υποστηρίζοντας 15 με 20 ιδρύματα. Σήμερα, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, υποστηρίζει πάνω από 75 ιδρύματα, ενδιάμεσους φορείς και συσσίτια, που πολύ σύντομα θα γίνουν 100, καταφέρνοντας πλέον να υποστηρίζει όλες τις κατηγορίες αναγκών τους και σε συνεχόμενη ροή.

Ο κ. Ν. Πέντζος ευχαρίστησε τον κ. Μ. Φραγκούλη που, με πολύ μεγάλη χαρά και αγάπη, δέχτηκε την πρόσκληση, τους Προέδρους των φορέων που σύστησαν το Δίκτυο για την  πίστη τους σε αυτό το όραμα, τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες, που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν αδιάλειπτα, καθώς επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Ο κ. Μάριος Φραγκούλης, ερμηνεύοντας, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, υπέροχα τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Λουκά Καρυτινού και τη συνοδεία των εξαιρετικών μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μάγεψε το κοινό με την έκδηλη χημεία του επί σκηνής, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, εναρμονισμένο με τον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ