ΥΓΕΙΑ: Δωρεές σε ιδρύματα και σχολεία

    Στη δωρεά επίπλων, εκτυπωτικών & φωτοτυπικών μηχανημάτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλίων και ρούχων που συνέλεξαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου,  προχώρησε τo ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, ενισχύοντας την προσπάθεια φορέων και οργανισμών που έχουν ανάγκη.

    Συγκεκριμένα, τα παραπάνω είδη παραδόθηκαν πρόσφατα στο Άσυλο Ανιάτων, στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, στο ΠΙΚΠΑ (Πεντέλης), στη ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» και στον  Ιερό Ναό Υπαπαντής Σωτήρος (Μαρούσι). Μεγάλη ποσότητα παραδόθηκε επίσης σε σχολεία των Δήμων: Περάματος ( 1ο δημοτικό, 1ο ενιαίο λύκειο, 2ο γυμνάσιο, 3ο, 6ο , 8ο, ειδικό δημοτικό σχολείο, ΤΕΛ), Αμαρουσίου, (7ο και 8ο δημοτικό), Κηφισιάς (5ο δημοτικό) και Ζωγράφου (6ο γυμνάσιο).

    Οι εκπρόσωποι των φορέων ευχαρίστησαν το ΥΓΕΙΑ για την προσφορά και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η κίνηση αυτή θα δώσει το έναυσμα και σε άλλους φορείς να ευαισθητοποιηθούν στους δύσκολους αυτούς καιρούς προς όφελος όλων όσων έχουν ανάγκη.

    Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία  η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου, δήλωσε: «Είναι χρέος μας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να  προσφέρουμε ένα ελάχιστο δείγμα βοήθειας σε ανθρώπους και φορείς που έχουν ανάγκη. Η αμείωτη υποστήριξη των εργαζομένων του Ομίλου μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την κοινωνική μας προσφορά. Το ΥΓΕΙΑ, άλλωστε, στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, έχει πλήρη συναίσθηση του αυξημένου κοινωνικού του ρόλου και της ευαισθησίας του χώρου που υπηρετεί, ενός χώρου που το αγαθό της υγείας είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αίσθημα της ανθρωπιάς και της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ