ΑΒ Βασιλόπουλος: Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ για 8η συνεχή χρονιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 8η συνεχή χρονιά, διοργανώνει «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» συνεχίζοντας μία παράδοση πια για ολόκληρη την ΑΒητική οικογένεια.

Την Κυριακή 27 Μαΐου, σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με φίλους, συγγενείς και πελάτες, κάνουν πράξη την αξία της προσφοράς, μέσα από εκατοντάδες δράσεις για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, για μικρούς μας φίλους που χρειάζονται τη φροντίδα μας, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε ΑΒητικο κατάστημα, οργανώνει τη δική του δράση και όλοι μαζί, για μία ακόμα χρονιά, προσφέρουμε λίγο από το χρόνο μας και προσπαθούμε με αφοσίωση για να κάνουμε το καλό.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος ο εθελοντισμός είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Από το 2011, με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς  και αλληλεγγύης, που υπογράφει κάθε μας πρωτοβουλία, η εταιρεία μοιράζεται με ολοένα και περισσότερους συμπολίτες την αξία και τη σημασία της συνεισφοράς, μέσα από την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», συγκεντρώνοντας μέχρι το 2017, 38.000 εθελοντές σε περισσότερες από 1.100 δράσεις. Στο ετήσιο ραντεβού, τα μέλη της ΑΒητικής οικογένειας, με τους φίλους, τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες που γίνονται μέρος της προσπάθειας, προσφέρει το καλύτερο στις γειτονιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here