Αθηναϊκή: Στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης εκδήλωσης, η οποία υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στον πεζόδρομο της οδού Δελφών, στο Bar Restaurant Mommy’s, στο Κολωνάκι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, πλήθος επισκεπτών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετείχε με  περίπτερο στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης κουλτούρας μπίρας, Love Beer. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης ενημερώθηκαν εκτενώς για  τα φυσικά συστατικά και τρόπο παραγωγής της μπίρας, τα είδη και τα χαρακτηριστικά τους,  καθώς και ότι η ήπια και υπεύθυνη κατανάλωση μπίρας μπορεί να ενταχθεί σε ένα γενικότερα υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής και διατροφής.

Η ενέργεια ολοκληρώθηκε, το βράδυ, με το επιτυχημένο party που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Mommy’s όπου ειδικοί επιστήμονες αλλά και εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου, παρακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων διατροφολόγων και ενημερώθηκαν για τη σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής, στην υγεία και την ποιότητα ζωής μας, πάντα με την συνοδεία της παγωμένης Heineken.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ