Η ESET στηρίζει το έργο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Η ESET Hellas & Cyprus θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Με τη βοήθεια των λύσεων ESET Endpoint Protection Advanced που δώρισε η ESET, τα IT συστήματα τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα του Μ.Γ.Φ.Ι. θα είναι προστατευμένα, ώστε να μπορεί το Μουσείο να συνεχίζει απρόσκοπτα το σημαντικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό του έργο.

«Το Μ.Γ.Φ.Ι. επιτελεί ένα πολύ αξιόλογο έργο στον τομέα της προώθησης των φυσικών επιστημών και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να διοργανώνει σταθερά ερευνητικές και εκπαιδευτικές δράσεις και προγράμματα. Για το λόγο αυτό, η ESET δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του, διασφαλίζοντας ότι θα μπορεί να συνεχίζει το πολύτιμο έργο του, απόλυτα ασφαλές από ψηφιακές απειλές» δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus.

Το ESET Endpoint Protection Advanced συνδυάζει τις λύσεις της ESET Endpoint Antivirus, Mobile Security, File Security, Endpoint Security και Remote Management, για εξαιρετικές επιδόσεις εντοπισμού και συνολική προστασία του δικτύου και των φορητών συσκευών. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering, το Firewall  δύο κατευθύνσεων για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, η προστασία από botnet και το φίλτρο Anti-Spam. Η έκδοση Advanced παρέχει ισχυρή προστασία Antivirus και Antispyware ενάντια σε ιούς, rootkits, worms και spyware, ενώ με την προληπτική τεχνολογία του ESET NOD32®, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για φορητές πλατφόρμες, παρέχει προστασία πραγματικού χρόνου σε όλες τις εφαρμογές και αρχεία στις Android συσκευές. Το  ESET Endpoint Protection Advanced απελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος για κρίσιμα προγράμματα ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο από απόσταση μέσω της κονσόλας ESET Remote Administrator.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here