AIG Ελλάδος: Υποστηρικτής της Make Α Wish στα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού «Η Επέλαση των Ξωτικών» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η AIG Ελλάδος συμμετείχε στις δράσεις υποστήριξης του οργανισμού Make-A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «Η Επέλαση των Ξωτικών», την 1η Δεκεμβρίου 2018, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συνολικά περισσότεροι από 150  συμμετέχοντες, έδωσαν δυναμικό παρόν στη γιορτινή εκδήλωση ενισχύοντας το έργο του οργανισμού Make-A-Wish ο οποίος με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές εκπληρώνει τις ευχές παιδιών (3-18 ετών) που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες και οι συμμετέχοντες από την  εταιρεία μας απόλαυσαν τις εορταστικές δραστηριότητες του πάρκου, τον φιλανθρωπικό περίπατο που πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά, τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου χωριού και τη συναυλία γνωστών καλλιτεχνών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε, κ. Giuseppe Zorgno, δήλωσε σχετικά: «Η AIG Ελλάδος λαμβάνοντας μέρος στις εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Make-A- Wish δηλώνει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στο έργο του Οργανισμού. Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων μας εκφράζει την αλληλεγγύη μας στη δημιουργική προσπάθεια του Make-A-Wish η οποία δίνει ελπίδα και χαρά σε χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο αλλά και στο σημαντικό έργο που εκπληρώνει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε και εμείς να συνδράμουμε από την πλευρά μας σε αυτό το σκοπό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ