RETAILBUSINESS AWARDS 2012 – Το Retail δηλώνει παρών

Ανακοινώθηκαν οι shortlists της 11ης διοργάνωσης του θεσμού, ξεκινά η διαδικασία ψηφοφορίας που θα ολοκληρωθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2012, στο Metropolitan Expo, η Τελετή Απονομής.

Ανακοινώθηκαν οι shortlists με τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία βράβευσης, στο πλαίσιο της 11ης Διοργάνωσης του καταξιωμένου θεσμού των RETAILBUSINESS AWARDS που διοργανώνει και φέτος η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό RETAILBUSINESS, με κεντρικό μήνυμα «Το Retail δηλώνει παρών!».

Τα RETAILBUSINESS AWARDS 2012 τελούν, όπως κάθε χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και διοργανώνονται σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Οι εταιρείες και τα στελέχη που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των φετινών RETAILBUSINESS AWARDS έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

Οι κατηγορίες των Βραβείων, στις οποίες θα απονεμηθούν οι διακρίσεις, είναι οι ακόλουθες:

•    RETAILER OF THE YEAR
•    RETAIL MANAGER OF THE YEAR
•    E-Retailer 2012
•    Retail Campaign 2012 (TV, Radio, Press & Online)
•    Retail Store – Super Market 2012
•    Retail Store – Εστίαση 2012
•    Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2012
•    Retail Store – Ένδυση / Υπόδηση 2012
•    Retail Store – Πρατήρια Καυσίμων 2012
•    CSR Retail Strategy 2011

Η διαδικασία ψηφοφορίας που πραγματοποιείται μέσω αριθμημένων ψηφοδελτίων, ξεκινά σήμερα Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012. Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, όπως και οι αναγνώστες-συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. Πρόκειται για ένα μεγάλο δείγμα ειδικών που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και τάσεις και να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα. Την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του θεσμού διασφαλίζει για έβδομη συνεχή χρονιά η KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε. ως Ελεγκτικός Φορέας.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, στο Metropolitan Expo, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπων των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας, όπως κάθε χρόνο.

Πιστά στο ραντεβού τους από το 2002, τα RETAILBUSINESS AWARDS συνεχίζουν να επιβραβεύουν τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, εκείνους που περνούν στην επόμενη μέρα. Εκείνους που εξακολουθούν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές – ενώ αυξάνονται οι επιβαρύνσεις. Εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας το Ελληνικό Λιανεμπόριο όλο και πιο μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ