H bwin πηγαίνει στο θέατρο την «Πόρτα Ανοιχτή» και το «ΚΕΕΠΑ Ορίζοντες»

Η bwin το πρωί της Τρίτης (18/12) γνωρίζοντας την αγάπη τους για το θέατρο, φρόντισε ώστε τα παιδιά από την  Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ‘Πόρτα Ανοιχτή’, παρέα με τους αθλητές του ΟΝΕ ΤΕΑΜ από το ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη»!

Μικροί, αλλά και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από το έργο -που φυσικά είχε και διδακτικό χαρακτήρα-, ενώ τα χαμόγελα ήταν διάχυτα όταν οι ηθοποιοί κατέβηκαν από την σκηνή και φωτογραφήθηκαν μαζί τους!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορέσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε δύο ιδρύματα, την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ‘Πόρτα Ανοιχτή’ και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, να παρακολουθήσουν μια παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα και αξίες για μικρούς και μεγάλους», δήλωσε η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας bwin Ελλάδος, Ιωάννα Μπερίου και συνέχισε: «Ο πυλώνας ‘κοινωνία και παιδί’ της bwin είναι στρατηγικός. Φροντίζουμε πάντα να κάνουμε δράσεις καινοτόμες με κεντρικό άξονα το παιδί. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με πολλά καινούργια πράγματα και νέες δράσεις bwin και παιδί μαζί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ