Groupama Ασφαλιστική: Για 3η συνεχή χρονιά υπερήφανος χορηγός του «χρυσού» Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι και το 2019 θα είναι χορηγός τουιστιοπλόου Δημήτρη Παπαδημητρίου, στηρίζοντας την προσπάθεια του νεαρού αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για νέες διακρίσεις, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μέσω της «Groupama Ασφαλιστικής Sailing Team», η εταιρεία θα βρίσκεται και φέτος ενεργά στο πλευρό του «χρυσού» ιστιοπλόου, βοηθώντας τον να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια τον σύλλογο του, αλλά και τη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και την περσινή χρονιά, ο Δημήτρης Παπαδημητρίουπροσέθεσε σημαντικές επιτυχίες στο πλούσιο ενεργητικό του, με αποκορύφωμα τη μεγάλη πρωτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard U19 στη Γκντίνια της Πολωνίας το περασμένο καλοκαίρι.

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και τη νέα χρονιά θα υποστηρίξουμε έμπρακτα έναν αθλητή ο οποίος, χάρη στην επίμονη, υψηλού επιπέδου προετοιμασία του κάνει διαρκώς περήφανη τη χώρα μας. Η σχέση μας με τον Δημήτρη, άλλωστε, ξεκίνησε το 2016 και μέχρι σήμερα ο ίδιος παραμένει σταθερά στην κορυφή. Ευχόμαστε και το 2019 να δώσουμε περισσότερο… αέρα στα πανιά του!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ