H NN Hellas “Κορυφαίος Εργοδότης 2019”

Η NN Hellas απέσπασε για πρώτη φορά τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη από το παγκοσμίου φήμης Top Employers Institute, για τις βέλτιστες πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού που εφαρμόζει. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την προτεραιότητα που δίνει η NN Hellas στην εξασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών, τη συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της, καθιστώντας την ως την πρώτη Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα που λαμβάνει αυτή τη διάκριση.

“Ως Διοικητική Ομάδα της NN Hellas, είμαστε υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη διαπίστευση, η οποία επισφραγίζει τις προσπάθειές μας, ώστε η εταιρία να αποτελεί έναν εργοδότη πρότυπο. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον που διέπεται από αξιοκρατία, ομαδικότητα και τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε»” δήλωσε σχετικά η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas.

“Η αναγνώριση της NN Hellas ως Top Employer μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, καθώς υιοθετούμε εξελιγμένα συστήματα και πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού, με στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς.  

Ενισχύουμε τον αλληλοσεβασμό και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι εργαζόμενοι μας να αναδεικνύουν  και να εμπλουτίζουν τα ταλέντα τους” δήλωσε σχετικά η κα Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

O Όμιλος ΝΝ, βραβεύτηκε και στο σύνολο του, αποκτώντας τη συγκεκριμένη πιστοποίηση σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της NN Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ