Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχή χρονιά η JTI

Για την αριστεία της στις εργασιακές συνθήκες και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού τις οποίες αναπτύσσει βραβεύθηκε η Japan Tobacco International Ελλάδας ως “Κορυφαίος Εργοδότης”. Η διεθνής αναγνώριση αποδίδεται για 7η συνεχή χρονιά στην JTI Hellas από το Διεθνές Ινστιτούτο Top Employers, μια ανεξάρτητη αρχή πιστοποίησης που αξιολογεί  τις εργασιακές συνθήκες των εταιρειών, με επίκεντρο τον εργαζόμενο.

Η JTI έχει θέσει ως στρατηγική της προτεραιότητα την επένδυση στους ανθρώπους της και υλοποιεί εμπεριστατωμένα προγράμματα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στους εργαζομένους της, ιδανικές συνθήκες εργασίας και δυνατότητες συνεχούς ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους.

Oι πρακτικές, ωστόσο, που εφαρμόζει η JTI, εκτείνονται και πέρα από τα όρια της επιχείρησης, καθώς η εστίασή της στο ανθρώπινο στοιχείο στρέφεται και προς την ευρύτερη, τοπική κοινωνία, στην οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η JTI Hellas υλοποιεί δράσεις συστηματικού και οργανωμένου εθελοντισμού ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των εργαζομένων.  Μάλιστα, η ανταπόκριση αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο, με αποτέλεσμα το 2018 σημαντικός αριθμός εργαζομένων να έχουν στηρίξει με τη φυσική τους παρουσία και με όσες δυνάμεις διαθέτουν, εθελοντικές ενέργειες για την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

«Με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών ενίσχυσης ανθρώπινου δυναμικού συνδυάζεται με τον κοινωνικό  χαρακτήρα της εταιρείας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα, κ. Edoardo Voletti.

Με αφορμή τη βράβευση της JTI, ο David Plink, CEO του Top Employers Institute αναφέρει: «Αυτές οι εταιρείες εμπλουτίζουν τον κόσμο της εργασίας με την ιδιαίτερη αφοσίωσή τους στις βέλτιστες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού και για τον λόγο αυτόν, αναγνωρίζονται ως “Κορυφαίοι Εργοδότες”».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τη διάκριση της εταιρείας στην Ελλάδα, η JTI έλαβε για 5η συνεχή χρονιά την πιστοποίηση του “Κορυφαίου Εργοδότη” τόσο παγκοσμίως όσο και στις επιμέρους περιφέρειες της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής αλλά και στην περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού, της Μ. Ανατολής και της Αφρικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ