ManpowerGroup: Για 10η συνεχή χρονιά μια από τις πλέον ηθικές εταιρείες στον κόσμο

Η ManpowerGroup αναγνωρίστηκε για 10η συνεχή χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο – “World’s Most Ethical Company” από το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιο ηγέτη στον ορισμό και στην εξέλιξη των ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών. Η ManpowerGroup έλαβε κορυφαία βαθμολογία για την κουλτούρα, την ηγεσία και φήμη καθώς και την εταιρική της υπευθυνότητα. Το Ινστιτούτο Ethisphere αναγνωρίζει οργανισμούς που προέρχονται από 21 χώρες και 50 κλάδους, όπου έχουν καθοριστικό ρόλο στην επίδραση και καθοδήγηση της θετικής αλλαγής στις κοινωνίες και την επιχειρηματική κοινότητα σε όλο τον κόσμο.

«Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και βασίζεται εδώ και 70 χρόνια σε ισχυρές ηθικές βάσεις, οι οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ», δηλώνει ο Jonas Prising, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup. «Οι ηγέτες μας έθεσαν το πλαίσιο και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση των ηθικών μας αξιών, δημιουργώντας μια κουλτούρα όπου οι άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους. Όπως πολλοί άλλοι οργανισμοί, βλέπουμε πως τα υψηλά ηθικά πρότυπα, η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά για όλους τα εμπλεκόμενα μέρη όπως είναι οι επενδυτές, οι πελάτες και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωριζόμαστε για 10η  συνεχή χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο».

«Οι εργαζόμενοι, οι επενδυτές και οι μέτοχοι εμπιστεύονται απόλυτα τις εταιρείες για να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε κοινωνικά ζητήματα, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτο Ethisphere, Timothy Erblich. Οι εταιρείες που υιοθετούν μια μακρόπνοη στρατηγική, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο επιβιώνουν, αλλά έχουν και μέλλον. Συγχαίρω όλους τους ανθρώπους της ManpowerGroup για αυτή την αναγνώριση».

Βρείτε όλη τη λίστα των πιο Ηθικών Εταιρειών στον κόσμο για το 2019 καθώς και την μεθοδολογία τους, εδώ: https://worldsmostethicalcompanies.com/honorees.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ