Chiquita: Στηρίζει τους αγώνες Run Greece ανά την Ελλάδα

Η Chiquita, πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, υποστηρίζει τους αγώνες Run Greece 2019, που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις τοπικές περιφέρειες. Η φετινή, ανανεωμένη διοργάνωση κηρύττει επίσημα την έναρξή της την Κυριακή 31/03 στην Λάρισα. Η Chiquita θα βρίσκεται φυσικά εκεί, προσφέροντας ενέργεια και τόνωση στους αθλητές με τις μπανάνες της.

Η διοργάνωση Run Greece, που φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει συνολικά περισσότερους από 25,000 συμμετέχοντες, έρχεται με ανανεωμένη την εικόνα και τον λειτουργικό σχεδιασμό της, ενώ παράλληλα ενισχύει και το κοινωνικό της χαρακτήρα, με διάφορες οικολογικές δράσεις. Παράλληλα, εστιάζει στην προβολή της κάθε πόλης διεξαγωγής των αγώνων, με στόχο να ενισχύσει την τουριστική κίνηση με αφορμή τους αγώνες.

Οι αγώνες Run Greece απευθύνονται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας και προάγουν τον πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής που αγκαλιάζει την άθληση. Όπως ακριβώς και η μπανάνα Chiquita, η οποία θα είναι σύμμαχος των αθλητών σε κάθε διαδρομή, χαρίζοντας πολύτιμη ενέργεια και τόνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μπανάνες Chiquita αποτελούν το ιδανικό φρούτο για τους αθλητές, καθώς παρέχουν άμεση και διαρκή ενέργεια με τη μορφή των υδατανθράκων και αναπληρώνουν το γλυκογόνο των μυών και του ήπατος.

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει από την πόλη της Λάρισας την Κυριακή 31/3 και συνεχίζει το ταξίδι της στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 7/4, στην Καστοριά στις 12/5, στα Ιωάννινα στις 19/5, στην Αλεξανδρούπολη στις 22/9, στην Πάτρα στις 6/10 και στη Ρόδο στις 13/10. Η μπανάνα Chiquita, το ιδανικό φρούτο για τη μεγιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων, θα στηρίξει και φέτος όλες τις διοργανώσεις και θα προσφέρει σε όλους τους δρομείς ενέργεια με τον πιο γευστικό τρόπο.

Η Chiquita είναι Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των αγώνων που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ, Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και των αγώνων Run Greece, καθώς και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Στίβου. Οι αγώνες δρόμου Run Greece διεξάγονται κάθε χρόνο σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με την υποστήριξη της Chiquita που προσφέρει χιλιάδες μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ