Coca-Cola 3E: Άρχισαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Rise Management Trainee

Θέλετε να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης; Τότε, το Rise, το ΠρόγραμμαManagement Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σας περιμένει να κάνετε την αίτησή σας έως και τις 5 Μαΐουεδώ!

Το Πρόγραμμα Rise Management Trainee δίνει τη δυνατότητα σε νέους με ταλέντο και διάθεση να κάνουν μία δυναμική επαγγελματική αρχή σε ένα εργασιακό περιβάλλον που τους εξελίσσει κάθε μέρα. Για δύο – πλούσια σε γνώση, προκλήσεις και επαγγελματικές εμπειρίες – χρόνια, θα γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας και θα έχουν ατομικό πλάνο ανάπτυξης που περιλαμβάνει ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα τελευταία 29 χρόνια, περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει τόσο μέσα στην εταιρεία όσο και ευρύτερα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, μέσω του Προγράμματος, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

«Με το πρόγραμμα Rise Management Trainee αναζητάμε την επόμενη γενιά στελεχών της εταιρείας.  Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλουμε να προσελκύουμε ταλαντούχους νέους με πάθος και όρεξη για εξέλιξη και τους δίνουμε την ώθηση που χρειάζονται για να κάνουν όλα όσα αγαπούν», δηλώνει η  Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει όποιος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου, με μέχρι και δύο έτη εργασιακή εμπειρία, έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office) και φυσικά όποιος έχει διάθεση για διαρκή μάθηση δίπλα σε αναγνωρισμένα στελέχη, θέλει να ξεχωρίζει σε ό,τι κάνει, να γίνεται συνεχώς καλύτερος και επιθυμεί να εξελίσσεται σε ένα περιβάλλον «απαιτητικό» με γρήγορους ρυθμούς. Η διαδικασία επιλογής μέσα από διάφορα στάδια επιτρέπει να γνωρίσουν οι άνθρωποι της εταιρείας καλύτερα τους υποψηφίους, τους ενθαρρύνει να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν μαζί με τα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρά τους. Περνώντας με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, επιλέγονται οι Management Trainees που θα ξεκινήσουν τη διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μια εταιρεία 1.500 εργαζομένων,  με  πάνω από το  50% να ανήκει στη Γενιά Υ.

Σε όλη τη διαδικασία, το δυναμικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και οι συνάδελφοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον που θα βρίσκονται δίπλα στους νέους Management Trainees αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν, να δώσουν νέα κίνητρα, συνεχή έμπνευση και γνώσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι νέοι ενθαρρύνονται να αναπτύσσουν καθημερινά τα ταλέντα τους και να προετοιμάζονται για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στο μέλλον.

«Το πρόγραμμα Rise Management Trainee μού έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ και να εξελίσσομαι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθημερινά. Έχοντας δίπλα μου ταλαντούχους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να με καθοδηγήσουν και να με υποστηρίξουν σε κάθε μου βήμα, ως μέντορες, νιώθω πλέον τη βεβαιότητα πως όλα μου τα όνειρα για το μέλλον θα γίνουν πραγματικότητα», Νάνσυ Κωνσταντέλλου HR Management Trainee 2018.

«Η ταχεία εξέλιξη του προγράμματος με βοηθά να μαθαίνω κάθε μέρα, μου προσφέρει τον χώρο να εκφράζω κάθε πτυχή της προσωπικότητας μου και να εργάζομαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που με στηρίζει. Από την πρώτη μέρα στην ομάδα, απέκτησα εμπειρία σε διάφορα τμήματα του οργανισμού, ανέλαβα ενεργά καινοτόμα project βασισμένα στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας.  Πρόσφατα, ανέλαβα τη δική μου ομάδα και παίρνω όλες τις πολύτιμες γνώσεις που χρειάζομαι για να πετύχω την επαγγελματική εξέλιξη που ονειρεύομαι», Αργύρης Μουστάκας Supply Chain Management Trainee 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης θα βρείτε εδώ.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η  μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 50 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα. Η εταιρεία απασχολεί 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά  θέλουν να  γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία  θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους.  Οι άνθρωποί της, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Workplaces 2018). Παράλληλα, είναι και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά (έρευνα GEN Y, kariera.gr), αποτελώντας έτσι τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here