My market: Δύο ακόμα δράσεις εθελοντισμού στα Ιωάννινα και τη Νέα Σμύρνη

Η πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Ιωάννινα και η πλατεία της οδού Αγίας Σοφίας στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσαν τα επόμενα σημεία ανάπλασης του 2019 για τους εθελοντές του «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market.

Οι εργαζόμενοι των τοπικών καταστημάτων My market και METRO Cash & Carry της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας και της Άρτας, έγιναν εθελοντές για μια ημέρα, την Κυριακή 23 Ιουνίου, με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης EthelonΌλοι μαζί δούλεψαν, με κοινό σκοπό τον εξωραϊσμό της πλατείας Ρήγα Φεραίου της πόλης.

Την αμέσως επόμενη Κυριακή, στις 30 Ιουνίου 2019εθελοντές από τα τοπικά καταστήματα My market & METRO Cash & Carry της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Δημητρίου και του Αλίμου, με τη βοήθεια της Ethelon έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αναπλάσουν την πλατεία της περιοχής τους.

Με την ολοκλήρωση και των δύο αυτών δράσεων στα Ιωάννινα και τη Νέα Σμύρνη, τα My market μετρούν πλέον τέσσερεις  δράσεις αστικής παρέμβασης για το 2019, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί δύο δράσεις στην Καλαμάτα και τον Πύργο Ηλείας.

Στις δύο τελευταίες δράσεις η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς συμμετείχαν συνολικά πάνω από 190 εθελοντές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις δύο τελευταίες Κυριακές οι εθελοντές του Προγράμματος «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» φύτεψαν περισσότερα από 160 αρωματικά φυτά, επιδιόρθωσαν μία παιδική χαρά, έβαψαν κιόσκια, πεζούλια και παγκάκια και συνολικά βοήθησαν για να καθαριστούν, να βαφτούν και να ομορφύνουν περισσότερα 350 τ.μ. μετατρέποντάς σε χώρους αναψυχής, βόλτας και παιχνιδιού!

Με βασικό σημείο αναφοράς το περιβάλλον, τη γειτονιά και τους κατοίκους της, τα My market θα πραγματοποιήσουν συνολικά 7 δράσεις μέσα στο 2019 τόσο στην ελληνική περιφέρεια όσο και στην πρωτεύουσα.

Συνολικά για το 2018 πραγματοποιήθηκαν πέντε δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας των My market, «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ