Νέες πρωτοβουλίες από την LeasePlan Hellas για το περιβάλλον

LeasePlan Hellas, η κορυφαία εταιρεία Car-as-a-Service (παροχής αυτοκινήτου ως υπηρεσία), ανακοίνωσε μία σειρά από εσωτερικές πρωτοβουλίες με τις οποίες βελτιώνει τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της και μειώνει το αποτύπωμά της. Μία παγκόσμια προτεραιότητα για την LeasePlan είναι η βιωσιμότητα (sustainability) η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υπόσχεσης του brand “What’s next?”. Ακολουθώντας την προτεραιότητα αυτή αλλά και τη διεθνή τάση, η LeasePlan Hellas έχει υιοθετήσει σημαντικές εσωτερικές πρακτικές και διαδικασίες που τη βοηθούν να γίνει πιο «πράσινη».

Οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas χρησιμοποιούν ήδη ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις, ενώ η εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα και μισθώσει τα πρώτα 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πάνω από 700 αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας.

Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει απλές καθημερινές αλλαγές στις εσωτερικές διαδικασίες με σκοπό την αλλαγή της κουλτούρας. Σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων ENGIE Hellas, η LeasePlan έχει προχωρήσει σε ανακύκλωση, τοποθετώντας ειδικούς κάδους σε συγκεκριμένα σημεία στα γραφεία της στην Αθήνα. Επιπλέον, με στόχο την υιοθέτηση μιας #PlasticFree κουλτούρας, έχει αντικαταστήσει τα προϊόντα από πλαστικό, όπως καλαμάκια και ποτήρια, με βιοδιασπώμενα προϊόντα μιας χρήσης που παρασκευάζονται από επαναχρησιμοποιήσιμο υλικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ