Ακρογιάλι: Πράσινη μετακίνηση με το e-Tuk

To ξενοδοχείο Ακρογιάλι, στην Τήνο, συνεργάζεται με την Tuk Tuk Hellas, για την ανάπτυξη των υπηρεσιών του προς τους επισκέπτες του και την οικολογική μετακίνησή τους με το e-Tuk LIMO GT.

To e-Tuk LIMO GT είναι ένα αθόρυβο ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να μεταφέρει άνετα και ευχάριστα 4+1 άτομα. Ένα πανέμορφο όχημα που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες μίας όμορφης και διασκεδαστικής μετακίνησης, χάρη στην περιμετρική ορατότητα.
Το ξενοδοχείο Ακρογιάλι βρίσκεται στην πανέμορφη Τήνο, δίπλα στην παραλία του Αγίου Σώστη. Η τοποθεσία του, είναι ιδανική για κοντινές εξορμήσεις σε κοντινή απόσταση όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τήνου – 5,4 χλμ., το Μνημείο της Έλλης – 5,6 χλμ., η Παναγία της Τήνου – 5,6 χλμ., η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου – 7,3 χλμ, ο Ναός του Ποσειδώνα – 8,7 χλμ., το Μουσείο Κώστα Τσόκλη – 10,6 χλμ., η Μονή-Σχολή Ουρσουλινών – 11,8 χλμ., η Παραλία Κολυμπήθρα – 18,4 χλμ. και άλλες μαγευτικές τοποθεσίες.
Με το e-Tuk LIMO GT, η μετακίνηση στο νησί θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στις ομορφιές της Τήνου.

Λίγα λόγια για την Tuk Tuk Hellas
Η Tuk Tuk Hellas, είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuk στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.
Τα δύο είδη e-Tuks, το επιβατηγό LIMO GT και το business/marketer φορτηγάκι VENDO GT, είναι τα οχήματα του μέλλοντος δεδομένου ότι είναι ηλεκτρικά, αθόρυβα και δεν εκπέμπουν ρύπους προς το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ