International Life: Στήριξη στο ΔΕΣΜΟ

    Εργαζόμενοι της International Life ένωσαν τις δυνάμεις τους με συμμετέχοντες από το χώρο του αθλητισμού και των media, για να ενισχύσουν το έργο του ΔΕΣΜΟΥ

    Με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για  καλό σκοπό» το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και η ασφαλιστική εταιρεία International Life έδωσαν το δυναμικό «παρών» στο 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου.

    Εργαζόμενοι της εταιρείας, στο πλαίσιο της προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας «Ανταπόδοση ζωής», έτρεξαν τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, συμμετέχοντας στη δημιουργία  μιας αλυσίδας 140 δρομέων μαζί με συμμετέχοντες από το χώρο του αθλητισμού και των media για τον Δεσμό. Εργαζόμενοι της εταιρείας συνεισέφεραν εθελοντικό χρόνο στο περίπτερο του Δεσμού στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης του Μαραθωνίου στο Ζάππειο επικοινωνώντας με το κοινό και προωθώντας δυναμικά την αποστολή του Σωματείου. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου και θα καλύψουν μέρος των λειτουργικών εξόδων του.

    Η κα Νίκη Κεραμέως, Πρόεδρος του Δεσμού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες με τον ΔΕΣΜΟ και τους εθελοντές του: «Οι αξίες του 30ού Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών είναι πανανθρώπινες και τις υπηρετούμε και εμείς καθημερινά στον Δεσμό. Αγώνας και ελπίδα για τη ζωή, ευγενής άμιλλα και προσήλωση σε έναν κοινό σκοπό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας και όλους τους δρομείς του ΔΕΣΜΟΥ για τη συμμετοχή τους, την Adidas, για την ευγενική χορηγία των συλλεκτικών t-shirts και την International Life που αποδεικνύει καθημερινά τη στήριξή της στο έργο μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ