Pfizer Hellas: Στήριξη στα παιδιά με αναπηρία

    Η Pfizer Hellas, με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της, ανέλαβε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για να δημιουργήσει ένα όμορφο και ταυτόχρονα θεραπευτικό χώρο πρασίνου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α) στη Βούλα.

    Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι της εταιρείας με την πολύτιμη βοήθεια των Γεωπόνων του Κόσμου, που πραγματοποίησαν τη μελέτη του χώρου, διαμόρφωσαν μια έκταση 300 τ.μ., τοποθέτησαν δενδρύλλια και αρωματικά φυτά ελληνικής προέλευσης, διακόσμησαν το χώρο και φύτεψαν ένα μικρό λαχανόκηπο.

    Αφιερώνοντας το χρόνο και πάνω απ’ όλα την καλή τους διάθεση, οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas κατάφεραν στο τέλος της ημέρας να παραδώσουν έναν όμορφο, ασφαλή και ευχάριστο χώρο για τα παιδιά και τους εργαζομένους του Κέντρου.

    Η Διοικήτρια του Κέντρου, κα Ευαγγελία Χαλβατζά ευχαρίστησε την Pfizer Hellas και τους εργαζομένους για την πολύτιμη βοήθειά τους και την προσωπική τους εργασία. «Πρωτοβουλίες όπως αυτή των εργαζομένων της Pfizer Hellas, αποδεικνύουν ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, η ανθρώπινη αλληλεγγύη δεν έχει εκλείψει. Στο δύσκολο έργο της ανατροφής και εκπαίδευσης των 162 παιδιών του Κ.Α.Α.Π.Α.Α, κάθε χέρι βοηθείας μας δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε».

    O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Erik Nordkamp, δήλωσε σχετικά: «Δώσαμε σήμερα ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που μας έχουν ανάγκη. Για άλλη μια φορά, μέσα από την εθελοντική μας εργασία, επιβεβαιώσαμε ότι η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την αποστολή, αλλά και με την κουλτούρα της Pfizer Hellas. Στόχος μας είναι η προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια, με νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βασίζονται στη συμμετοχή των εργαζομένων».

    Στη Pfizer Hellas, η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνδέεται άρρηκτα με το όραμα της εταιρείας, που είναι η συμβολή σε έναν υγιέστερο κόσμο. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δίνοντας έμφαση στους άξονες της πρόληψης, της ενημέρωσης και της στήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν σημαντικά και οι εργαζόμενοι που αναλαμβάνουν εθελοντικές δράσεις, όπως η ενέργεια στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής και ενέργειες που έχουν υλοποιήσει στο παρελθόν για τη διαμόρφωση χώρου στον Ξενώνα της Φλόγας και την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ