Παράταση ψηφοφορίας στα RETAILBUSINESS AWARDS 2012

Μέχρι την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, παρατείνεται η διαδικασία ψηφοφορίας των RETAILBUSINESS AWARDS 2012 που διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό RETAILBUSINESS, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα, τα RETAILBUSINESS AWARDS επιβραβεύουν εκείνους που περνούν στην επόμενη μέρα. Εκείνους που εξακολουθούν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές. Εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας το Ελληνικό Λιανεμπόριο όλο και πιο μπροστά. Στόχος της διοργάνωσης είναι πάντα η επιβράβευση της υγιούς επιχειρηματικότητας, της καινοτόμου σκέψης, των επενδυτικών  κινήσεων και των βέλτιστων πρακτικών στον  χώρο του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας.

Οι εταιρείες και τα στελέχη που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των φετινών RETAILBUSINESS AWARDS έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, όπως και οι αναγνώστες-συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. Η εγκυρότητα της διαδικασίας και η αξιοπιστία του θεσμού διασφαλίζονται από τη συμμετοχή της KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε., η οποία για 7η συνεχή χρονιά αποτελεί τον ελεγκτικό φορέα της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, στο Metropolitan Expo, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και φορέων της αγοράς καθώς και υψηλόβαθμών στελεχών των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ