Mustela: Δίπλα στα μωρά & παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής ”Η Μητέρα”

Η Mustela®, έχοντας ως βασικό στόχο τη φροντίδα του βρεφικού & παιδικού δέρματος, από την 1η ημέρα της γέννησης, προσέφερε προϊόντα για τα φιλοξενούμενα μωρά & παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα», ειδικά σχεδιασμένα για την καθημερινή φροντίδα τους.

Το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» από την ίδρυσή του το 1953, έχει ως όραμα και στόχο να αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο, πολύ ή μόνιμα μακριά από την οικογένεια τους. Παράλληλα στέκεται πλάι σε γυναίκες που μόνες τους χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον αντιμετωπίζουν μια εγκυμοσύνη και αναζητούν προστασία.

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ειδικοί επιστήμονες παρέχουν σε όλους τους φιλοξενούμενους, βρέφη, νήπια, παιδιά και λεχωίδες, κάθε υποστήριξη για την ομαλή ψυχοκινητική, συναισθηματική και κοινωνική τους εξέλιξη, όπως και τις καλύτερες συνθήκες διατροφής, υγείας και περιβάλλοντος.

Η Mustela®, θέτοντας πάντα στο επίκεντρό της τη συνεχή φροντίδα του μωρού και του παιδιού με απόλυτη ασφάλεια, στηρίζει το πολύτιμο έργο του Κέντρου Βρεφών διαθέτοντας πάνω από 170 προϊόντα, για να καλύψει τις ανάγκες των φιλοξενούμενων μωρών και παιδιών για το μπάνιο, την περιποίηση, αλλά και την αλλαγή της πάνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ