Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τρίτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αλβανία

Η ανθρωπιστική βοήθεια που είχε συλλεγεί, με πρωτοβουλία του “Όλοι μαζί Μπορούμε”, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά κυρίως με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών του Ε.Ε.Σ μεταφέρθηκε με οχήματα του Ε.Ε.Σ., στις αποθήκες του Οργανισμού, όπου ταξινομήθηκε, συσκευάστηκε και αναχώρησε για την Αλβανία.

Ο Ε.Ε.Σ. απέδειξε τη μοναδική του ικανότητα, στην ανθρωπιστική, αλτρουιστική και κοινωνική του δράση, στη νέα αναγεννητική του προσπάθεια, με το νέο σύγχρονο καινοτόμο και αλληλέγγυο προφίλ.

Μάλιστα, η Υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, κ. Rovena Voda, αφού ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προσκάλεσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, μετά τις εορτές των Χριστουγέννων, να επισκεφτεί τα Τίρανα. Επίσης, ευχαριστίες απηύθυναν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Αλβανικού Ερυθρού Σταυρού, κ.κ. Ylli Alushi και Artur Katuci αντίστοιχα, με τους οποίους ο κ. Αυγερινός είχε τη χαρά να συναντηθεί στη Γενική Συνέλευση στη Γενεύη και τους οποίους συνδέει προσωπική φιλία.

Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε το διαχρονικό εθελοντικό μεγαλείο του Ε.Ε.Σ, για το οποίο είμαστε και υπερήφανοι.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζομένους και τους εθελοντές και ειδικά το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων, που με την αυτοθυσία του εξετέλεσε τάχιστα, μια τεράστια αποστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ